Vil du være sentral i utviklingen av byen?

Frist

11 Aug 2024 23:59

By

Bergen

Organisjon

GC Rieber Eiendom AS

Stilling

Leder prosjekt- og eiendomsutvikling

Ansettelse

Heltid

Arbeidstid

Dag

GC Rieber Eiendom AS er en ledende aktør innen eiendomsutvikling og byutvikling i Bergensregionen med langsiktige ambisjoner om utvikling og vekst. Selskapet har en stor eiendomsportefølje og satser på bærekraftig områdeutvikling i våre langsiktige utviklingsplaner i årene fremover. 

Vi søker en leder prosjekt- og eiendomsutvikling som har lyst å være med å påvirke utviklingen av nye og fremtidsrettede prosjekter. 

Som vår leder prosjekt- og eiendomsutvikling vil du bidra til positiv verdiutvikling av selskapets prosjektportefølje i tett samarbeid med prosjektavdelingen samt andre stakeholdere i selskapet. Du vil være prosjektleder for utviklings- og byggeprosjekter i konsept, regulerings- og utviklingsfasen og fortløpende evaluere utviklingsporteføljen med mål om en god balanse mellom ferdig regulerte tomter og tomter under regulering. 

Du vil bidra, men også trekke på, intern kompetanse for å nå felles mål og bidra som ressursperson inn i selskapets boligsatsing samt ligge i forkant og sørge for god prosjektstyring som inkluderer HMS, riktig kvalitet, økonomi og fremdrift. Du vil tilrettelegge for gode relasjoner med offentlige myndigheter, kunder og samarbeidspartnere. Stillingen rapporterer til prosjektdirektør i GC Rieber Eiendom AS.

Kvalifikasjonskrav

 • Relevant master- eller bachelorutdanning fra feks ingeniør, arkitekt, jus, økonomi eller eiendom
 • Minimum 5-7 års erfaring fra eiendomsutvikling, prosjektledelse, og generell eiendomskompetanse gjerne fra både bolig og næringsbygg
 • Erfaring fra utarbeidelse av reguleringsplaner, akkvisisjon og prosjektstyring
 • Kontrakt- og forhandlingskompetanse fra større prosjekter, erfaring med myndighetskontakt – mot kommunen og andre offentlige myndigheter er en fordel
 • God økonomisk og kommersiell forståelse
 • Opptatt av forenkling, automatisering, planmessighet og «beste praksis» – tankegang

Personlige egenskaper

 • Løsningsorientert, helhetstenkende og opptatt av ny utvikling
 • Resultatdreven og bevisst på verdien av kunnskapsdeling internt og eksternt
 • Systematisk, fleksibel og forretningsorientert
 • Gode samarbeidsegenskaper
 • Kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk

Vi tilbyr

GC Rieber Eiendom holder til i et helt nytt massivtrebygg med fokus på gjenbruk, energieffektivitet og nullutslipp kombinert med estetisk design og godt håndverk. Kontoret ligger sentralt plassert i Damsgårdsveien/Solheimsviken like over sundet mot Marineholmen. Hos oss vil du ha en lokal forankring i et selskap med hovedkontor i Bergen. For den rette kandidaten kan vi tilby en spennende stilling og konkurransedyktige betingelser. Du vil arbeide i et hektisk, uformelt og godt arbeidsmiljø med motiverte og engasjerte kolleger i hjertet av innovasjonsdistriktet i Bergen. 

Interessert?

For en konfidensiell og uforpliktende prat om stillingen, ta kontakt med vår samarbeidspartner på rekruttering Jefferson Wells ved Anette Hansen 900 80 079 eller Veslemøy Selvik, mobil 416 79 399.

Søknadsfrist er søndag 11.august.

Ønsker du å søke på stillingen, kan du klikke her.

keyboard_arrow_up