Barnas Fysioterapisenter og Turbo

Pasienter med funksjonsnedsettelse som ikke får behandlingen sin dekket av det offentlige, kan etter vurdering av fagpersonene ved senteret, søke Fondene om økonomisk støtte til behandling.  I 2018 ble det bevilget behandlinger til en verdi av ca. kr. 1 mill. fra GC Rieber Fondene.

Barnas Fysioterapisenter gir et unikt behandlingstilbud til barn og unge i alderen 0-35 år, hovedsakelig med nevrologiske problemstillinger, og senteret får meget gode omtaler både fra barn, foresatte og fagpersoner.

Senteret kjennetegnes ved høy faglig kompetanse med spesialisering innenfor barne- og ungdomsfysioterapi, manuellterapi, psykomotorisk fysioterapi og klinisk nevrologisk fysioterapi. Barn fra hele Norge kommer til senteret for å motta et tverrfaglig tilbud der både barnelegespesialist, ergoterapeut, psykolog og fysioterapeuter er involvert for å gi barna intensiv habilitering og undervisning for foresatte.

De meget gode resultatene av behandlingen ved senteret er nå publisert i det anerkjente tidsskriftet «European Journal of Physiotherapy

keyboard_arrow_up